51 СУ Елисавета Багряна

Мечтаем, вярваме, постигаме

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Начало Начало За ученика Спортни дисциплини

Красимир Димитров

Е-мейл Печат ПДФ

Уважаеми родители,

Представям се - инж. Красимир Димитров – учител по Математика и Информатика – IV ПКС – старши учител, 26+ стаж като преподавател.

Предоставям Ви следната информация, с която очаквам да се запознаете преди родителската среща, като по този начин ще оптимизираме ресурсът от време.

Предоставил съм годишното разпределение на класовете от 5а клас - 1 група, 5б клас - 1 група, 5в клас - 1 група, 5г клас - 1 група, 6а клас - 1 група, 6б клас - 1 група, 6в клас - 1 група, 6г клас - 1 група, 7а клас - 1 група, 7б клас - 1 група, 7в клас - 1 група, 7г клас - 1 група, 12б клас - 2 група, 12в клас - 2 група. Може да се види, проследявайки връзките.

Учениците ще ползват платформата Moodle. Може да се види тук. Те ще получат пароли и указания в първия час по ИТ. Платформата дава възможност за попълване на тестове, запознаване с учебно съдържание, изпълнение на проекти. Паролите за достъп не могат да бъдат променяни от потребителите. Начините за достъп в платформата са като ГОСТ и чрез споменатите пароли - чрез персонална идентификация. Като ГОСТ потребителите могат да видят съдържание в платформата, но за изпълнение е необходимо да се влезе с персоналната парола. При първо посещение се виждат множество курсове, които ученикът може да посети. Необходимо е да се самозапише в курса чрез паролата sou51. Това се прави еднократно.

За влизане като ГОСТ също е необходима парола и тя е sou51.

Платформата се използва от 3 години в 51 СУ и е доказала своята ефективност и необходимост.

Пречка за ползването на платформата е "губенето" на листчето с паролата от децата. Затова съветвам тя да се носи в чантата и да се съхранява, защото ще се ползва за цялата учебна година. Удачно е да се снима с телефона.

Едно от достойнствата е че ученикът може да посещава курсове по избор и на учители, които не му преподават. Образно казано ученикът  има повече от един електронен учител по математика, информационни технологии, и др..

Относно учебното съдържание ще се опитам да вмъкна информация, освен указаната, и за работа с приложенията Google earth, Geogebra и други по мой избор, което да обогати познанията на Вашите деца.

Учениците ще ползват е-поща, създадена от тях или с помощ на родителите. Разбира се, при необходимост преподавателят ще консултира. Желателно е родителите да имат пълен достъп до нея. Така ще следят какво учим. Чрез нея учениците ще изпращат своите домашни работи и проекти. Адресът ми е . При изпращане на писмо ученикът трябва да попълни класът в който учи в полето ОТНОСНО. Например 6д - слято и буквата е на кирилица.

Последно променен на Събота, 15 Септември 2018 11:32  

Регистрирайте се, за да напишете коментар.

Последни новини

Ученическо творчество

e-Обучение

Настоятелство
51 СУ "Елисавета Багряна"

Анкета

Харесва ли ви web страницата
 

51 СОУ

Как оценявате 51 СОУ
 

Статистика

Членове : 774
Съдържание : 146
Връзки : 5
Брой прегледи на съдържанието : 845603

Кой е тук?

В момента има 52 посетителя в сайта

Посещения

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес243
mod_vvisit_counterВчера497
mod_vvisit_counterТази седмица4143
mod_vvisit_counterПоследната седмица4696
mod_vvisit_counterТози месец33758
mod_vvisit_counterПоследния месец99991
mod_vvisit_counterВсички дни2166963