51 СУ Елисавета Багряна

Мечтаем, вярваме, постигаме

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Начало Начало За ученика Спортни дисциплини

Красимир Димитров

Е-мейл Печат ПДФ

Уважаеми родители,

Казвам се К. Димитров – учител по Математика и Информатика – IV ПКС – старши учител.

Предоставям Ви следната информация, с която очаквам да се запознаете преди родителската среща, като по този начин ще оптимизираме ресурсът от време.

 

Учениците ще ползват платформата Moodle. Може да се види тук. Те ще получат пароли и указания в първия час по ИТ. Платформата дава възможност за попълване на тестове, запознаване с учебно съдържание, изпълнение на проекти. Паролите за достъп не могат да бъдат променяни от потребителите. Начините за достъп в платформата са като ГОСТ и чрез споменатите пароли - чрез персонална идентификация. Като ГОСТ потребителите могат да видят съдържание в платформата, но за изпълнение е необходимо да се влезе с персоналната парола. При първо посещение се виждат множество курсове, които ученикът може да посети. Необходимо е да се самозапише в курса чрез паролата sou51. Това се прави еднократно.

За влизане като ГОСТ също е необходима парола и тя е sou51.

Платформата се използва от 3 години в 51 СУ и е доказала своята ефективност и необходимост.

Пречка за ползването на платформата е "губенето" на листчето с паролата от децата. Затова съветвам тя да се носи в чантата и да се съхранява, защото ще се ползва за цялата учебна година. Удачно е да се снима с телефона.

Едно от достойнствата е че ученикът може да посещава курсове по избор и на учители, които не му преподават. Образно казано ученикът  има повече от един електронен учител по математика, информационни технологии, и др..

Относно учебното съдържание ще се опитам да вмъкна информация, освен указаната, и за работа с приложенията Google earth, Geogebra и други по мой избор, което да обогати познанията на Вашите деца.

Учениците ще ползват е-поща, създадена от тях или с помощ на родителите. Разбира се, при необходимост преподавателят ще консултира. Желателно е родителите да имат пълен достъп до нея. Така ще следят какво учим. Чрез нея учениците ще изпращат своите домашни работи и проекти. Адресът ми е . При изпращане на писмо ученикът трябва да попълни класът в който учи в полето ОТНОСНО. Например 6д - слято и буквата е на кирилица.

Последно променен на Вторник, 25 Септември 2018 18:51  

Регистрирайте се, за да напишете коментар.

Последни новини

Ученическо творчество

e-Обучение

Настоятелство
51 СУ "Елисавета Багряна"

Анкета

Харесва ли ви web страницата
 

51 СОУ

Как оценявате 51 СОУ
 

Статистика

Членове : 622
Съдържание : 152
Връзки : 5
Брой прегледи на съдържанието : 885922

Кой е тук?

В момента има 58 посетителя в сайта

Посещения

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес64
mod_vvisit_counterВчера335
mod_vvisit_counterТази седмица1845
mod_vvisit_counterПоследната седмица3099
mod_vvisit_counterТози месец5588
mod_vvisit_counterПоследния месец10618
mod_vvisit_counterВсички дни2223423